Aanmelden

Te gek! Wat ging het weer hard dit jaar. Op dit moment is het maximum aantal bereikt. Wil je echt nog heel graag mee? Mail dan naar jeugdkamp@hchds.nl Daarmee krijg je een plek op de wachtlijst en gaan wij ons best doen om nog een plekje te vinden. Wanneer er afmeldingen komen, krijg je hier z.s.m. bericht over.

————————————————————————————————————–

Het aanmelden gaat ook dit jaar volledig digitaal.
Op zaterdag 18 september om 20.00 uur start de online inschrijving, hier op deze website. Uw aanmelding is pas definitief wanneer u een bevestigingsmail heeft gehad, dit kan enkele dagen duren.

Zorg echt dat je op tijd bent, want jullie weten VOL=VOL!!

Op deze pagina verschijnt zaterdag om 20.00 uur een link naar het inschrijfformulier (Google form). Klik op de link, vul het formulier in met de gevraagde informatie en klik op verzenden. 

Wanneer je het formulier hebt ingevuld en verzonden, krijg je een verstuurbevestiging te zien. LET OP (!): dit is nog GEEN inschrijfbevestiging.
De inschrijfbevestiging volgt later, dit kan enkele dagen duren omdat wij dit handmatig moeten doen. We laten de inschrijving zaterdag open staan. Is het maximum aantal bereikt van de magische 100, dan kom je op een reservelijst. Ook daarover word je dan geïnformeerd.
De kosten van het kamp zijn €162,50 per deelnemer, dit geld hoeft niet direct betaald te worden. Informatie over de betaling ontvangen de ingeschreven deelnemers nog van ons.
 
Nog wat zaken op een rij:

  • Er kan maar 1 kind per formulier worden aangemeld;
  • Wees goed voorbereid en zorg dat je de benodigde informatie bij de hand hebt, zoals zorgverzekeringsnummer, gegevens van de huisarts, contactgegevens van (beide) ouders/verzorgers, shirtmaat;
  • Zorg dat een ouder/verzorger erbij is wanneer je dit invult of dat je akkoord hebt om mee te gaan;
  • Binnen een paar dagen ontvang je een mail over de inschrijvingen;
  • De inschrijving is pas definitief na ontvangst van een bevestigingsmail;
  • Niet onbelangrijk: het gaat om het Jeugdkamp van 18 tot en met 22 oktober. En is bedoeld voor iedereen uit de A t/m D jeugd van HDS;
  • Eventuele zaken die je aan wilt geven op het formulier, maar daar is geen vraag of ruimte voor, dit mag je altijd achteraf aan ons mailen.