Leiding

Zoals gezegd is het HDS Jeugdkamp voor en door HDS’ers.

Dat wil zeggen dat iedereen van de leiding betrokken is bij HDS, in de vorm van trainers, coaches, (oud-)spelers en trouwe supporters.
De groep is ieder jaar anders en wij zullen daarom in de aanloop naar het kamp onze leiding aan u voorstellen via Facebook, Instagram en TikTok.

Iedereen van de leiding is 18 jaar of ouder, spelend in de senioren en bij voorkeur ook zelf mee geweest als kind op het Jeugdkamp. Het zijn dus geen onbekenden, maar vrijwilligers en bekende gezichten voor de kinderen.

Op 100 kinderen gaat er 25 leiding mee, dat is dus 1 op 4 kinderen. Zodat er voor ieder kind voldoende aandacht kan zijn. De groep bestaat uit:
– 4x hoofdleiding
– 2x keukenploeg
– 24x leidingtoppers

De hoofdleiding bestaat dit jaar uit Bram Franken, Laurens Bruijs, Nouk Lenards en Patty van Eembergen.
Voor Liza Langeveld is helaas een einde gekomen aan meegaan op kamp. Wel is zij nog enorm betrokken bij de gehele organisatie.

Bram is sinds 2014 leiding van het HDS jeugdkamp. Sinds 2016 is hij hoofdleiding en met ervaringen voor de klas in het basisonderwijs en leidinggeven in de dagelijkse onderwijspraktijk, gecombineerd met gevoel voor humor, praat hij het hele kamp aan elkaar.

Laurens Bruijs is sinds 2020 hoofdleiding maar gaat al veel meer jaren mee op kamp. Laurens, of beter bekend als Bear Grylls, is ondertussen niet meer weg te denken van Jeugdkamp en wordt altijd in een adem genoemd met de survival. Als het aan Laurens ligt wordt het thema ieder jaar ‘Army’!

Nouk Lenards is dit jaar voor het eerst hoofdleiding, maar heeft al jaren een grote rol in de organisatie van het kamp. Net als Patty van Eembergen, ook eerstejaars hoofdleiding, maar ook al langer gewone leiding. Samen hebben zij de afgelopen jaren vernieuwende spellen en een rode draad voor de AB-jeugd bedacht en uitgewerkt. 
Nouk is daarnaast met haar ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis een fijne EHBO’er in de leiding. Patty is als fysiotherapaute ook een luxe toevoeging in de leiding.