Leiding

Zoals gezegd is het HDS Jeugdkamp voor en door HDS’ers.

Dat wil zeggen dat iedereen van de leiding betrokken is bij HDS, in de vorm van trainers, coaches, (oud-)spelers en trouwe supporters.
De groep is ieder jaar anders en wij zullen daarom in de aanloop naar het kamp onze leiding aan u voorstellen via Facebook en Instagram.

Iedereen van de leiding is 18 jaar of ouder, spelend in de senioren en bij voorkeur ook zelf mee geweest als kind op het Jeugdkamp. Het zijn dus geen onbekenden, maar vrijwilligers en bekende gezichten voor de kinderen.

Op 100 kinderen gaat er 25 leiding mee, dat is dus 1 op 4 kinderen. Zodat er voor ieder kind voldoende aandacht kan zijn. De groep bestaat uit:
– 3x hoofdleiding
– 2x keukenploeg
– 20x leidingtoppers

De hoofdleiding bestaat dit jaar uit Bram Franken, Laurens Bruijs en Liza Langeveld.
Voor Liza, de regeltante van de groep, is dit alweer haar 11e kamp als leiding en dit wordt haar 5e jaar als hoofdleiding, maar haar 20e kamp in totaal met haar kinderjaren mee gerekend!

Bram is er eventjes tussen uit geweest, maar hoort er sinds 2014 weer helemaal bij. Ook voor hem het 5e jaar als hoofdleiding en met zijn  ervaringen voor de klas en gevoel voor humor, praat hij het hele kamp bij elkaar.

Tot slot Laurens: de nieuweling in de hoofdleiding die de eer heeft gekregen om het stokje van Ilona over te nemen. Laurens, of beter bekend als Bear Grylls, is ondertussen niet meer weg te denken van Jeugdkamp. Met Laurens op kamp is het nooit saai!