Corona

HDS Jeugdkamp 201 wordt georganiseerd conform de RIVM richtlijnen die op dat moment gelden. Wat die op dat moment zullen zijn weten we natuurlijk nog niet, dus dit gaan wij de komende tijd weer goed in de gaten houden. En ook zorgen wij ervoor dat dit ten alle tijden aangepast kan worden.
Wanneer blijkt dat het vanwege hoge besmettingen en diverse maatregelen niet mogelijk blijkt te zijn, kunnen wij besluiten om het kamp te annuleren. Hoe vervelend en jammer we dat ook dit jaar weer zullen vinden, we hopen daarin op jullie begrip.

Voor Jeugdkamp 2020 is vorig jaar een protocol opgesteld door de hoofdleiding. In dit protocol wordt onder andere omschreven hoe wij tijdens het kamp om zullen gaan met de 1,5 meter afstand, de hygiƫne en wat gebeurd er met deelnemers die ziekteverschijnselen krijgen.
Ook voor Jeugdkamp 2021 gaan we hiermee verder als de richtlijnen hier om vragen.

Wanneer er meer duidelijk is over dit protocol en we deze hebben aangepast, gaan wij deze uiteraard met u delen. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat het Jeugdkamp niet door gaat, maar u heeft al wel betaald voor uw kind(eren) dan zorgen wij ervoor dat u het betaalde bedrag terug gestort krijgt.

U kunt het corona protocol van Jeugdkamp 2020 hieronder downloaden.
NB: deze is nog niet aangepast naar 2021.