Belangrijke info 2023

Op maandag 16 oktober worden alle kinderen om 09.00 uur op HDS verwacht. Vrijdagmiddag 20 oktober komen wij tussen 16.00 en 16.30 uur terug. Dit is mede afhankelijk van het verkeer. Wij zullen op vrijdag via updates op onze social media aangeven hoe laat wij daadwerkelijk weer op HDS terug verwachten te zijn.

Wat heb je verder nodig op kamp; wat zit er in je tas op maandag?

Kussensloop
Hoeslaken
Slaapzak
Genoeg ondergoed
Genoeg sokken
Warme kleding
Sportkleding en -schoenen
Survivalkleding en -schoenen (kleding die weggegooid mag worden)
Goede dichte schoenen, waarop goed gelopen kan worden
Regenkleding
Zwemkleding en (bad)handdoek
Pyjama
Toiletspullen (Shampoo, zeep, tandenborstel, tandpasta, handdoeken, evt. slippers etc)
2 vuilniszakken met de naam er op
Bidon (voor water tussendoor) met de naam er op
Kleding/accessoires in het thema ‘Cowboys en/of Indianen’
Drinken, tussendoortjes en evt. snoep voor eigen gebruik
Theedoek (die niet meer terug hoeft)
Eventueel medicatie*
Zaklamp met naam (niet noodzakelijk)
Zakgeld
*Let op: voor kinderen die medicatie gebruiken, zorg dat deze op maandag in de handbagage zit en bij het aanmelden wordt afgegeven aan de leiding. Zij zullen er dan op toe zien dat de medicatie ook op juiste tijden wordt gebruikt tijdens het kamp.
Wij vragen u, vriendelijk doch dringend, om zo veel mogelijk dingen van naam van uw kind(eren) te voorzien, bijvoorbeeld via stickers met naam of naam in het label.
Het is niet toegestaan om alcohol, drugs, wapens, en (e-)sigaretten mee te nemen. Wanneer dit wordt ontdekt door de leiding dan wordt dit afgepakt en is er kans dat diegene van wie het is, moet worden opgehaald om het kamp te verlaten.
Daarnaast is het meenemen van een mobiele telefoon ook niet toegestaan. Dit heeft als reden dat wij het contact van de kinderen onderling willen bevorderen en willen voorkomen dat iedereen de hele dag op zijn/haar telefoon zit.

Tijdens het kamp is de (hoofd)leiding bereikbaar, maar onze dagen zijn goed gevuld met aandacht voor de kinderen. Het kan dus zijn dat we niet direct kunnen reageren en vragen daarom ook alleen te contacten als het echt dringend is. Het telefoonnummer van de hoofdleiding wordt met ouders van deelnemers gedeeld voorafgaand aan het kamp. Is er een vraag die even kan wachten, dan kan je ook mailen. De mailbox wordt tijdens het kamp ook gewoon gelezen.

Wij zijn te volgen via onze Facebook, Instagrampagina en TikTok. We zullen vanaf daar jullie zo veel mogelijk op de hoogte houden van onze activiteiten. De facebook pagina is openbaar voor mensen zonder facebookaccount. Ook zullen wij daarop bekend maken waar wij naar toe gaan en wat het postadres is. Kaartjes zijn altijd welkom! En vergeet ook niet het gastenboek op onze website.

Wij hebben er ontzettend veel zin in.

De HDS Jeugdkampleiding