Maandag 16 oktober

Howdy How Cowboys and Cowgirls. Indianen en Indianinnen. Welkom op Jeugdkamp 2023: HDS op de prairie. We hebben alle Jeugdkampers ontvangen in onze eigen Haagse Saloon. Kampshirts werden opgehaald en ouders uitgezwaaid, waarna we op HDS onze ‘tribes’ waarmee we de strijd om Winnaar Jeugdkamp 2023 aangaan, hebben gezocht – en gelukkig ook gevonden.

Een busreis naar De Roerdomp volgde. Het was nog een flinke uitdaging om deze ‘huifkarren’ dusdanig in te richten dat alle bagage meekon. Een volledig overladen pakezel aan een paal naast de Saloon zou jaloers zijn…

We bevinden ons op Groepsaccomodatie De Roerdomp, Ontginningsweg 10, 5091 KN Oost-, West en Middelbeers.

Op de eeuwige jachtvelden liggend aan deze locatie wordt komende week gestreden voor de titel Winnaar HDS Jeugdkamp 2023. En de groepjes waarmee dat voornamelijk gebeurt, vind je HIER!

De strijd is ‘s avonds meteen losgebarsten middels het zo snel mogelijk veroveren van een cowboys kostbaarste bezit: De hoed.

De O16 en O18 Jeugd speelt dit kamp het AB-spel. In verschillende groepen, te herkennen aan een eigen kleur bandana strijden zij om goederen waarmee ranches overvallen kunnen worden. Slaagt de overval? Dan heb je de punten binnen en ben je de nieuwe eigenaar van de ranch. Tot een volgend groepje jouw ranch komt overvallen…